jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER GRUPS I GRUPS D'EMPRESES

Autòdrom de Terramar

Autòdrom Nacional, l’Autòdrom més emocionant del món. Així s’anunciava l’Autòdrom de Terramar que es va inaugurar el 28 de novembre de 1923 en el terme municipal de Sant Pere de Ribes. Formava part del projecte de Ciutat – Jardí que Francesc Armengol va dissenyar a Sitges entre 1920 i 1930.

Francesc Armengol gran afeccionat a les curses de cotxes va trobar a Sant Pere de Ribes el lloc idoni per a realitzar el seu somni. El 28 de novembre de 1923 s’inaugurava l’Autòdrom Nacional de Terramar. En aquell moment a Europa només hi havia dos autòdroms, i l’Autòdrom de Terramar seria el tercer, on es van celebrar diferents curses com el Primer Gran Premio Internacional de España i van córrer personalitats del motor com Alberto Divo, Nuvolari, Dario Resta.

Va tenir una vida curta i per aquesta mateixa raó avui en dia és l’únic Autòdrom que es conserva íntegra dels realitzats a principis del segle XX. Es pot veure tota la pista de 2 km de llargada, graderies, paddock i les dues corbes que provoquen vertigen i que es conserven intactes.
Tenim l’oportunitat de gaudir d’aquest patrimoni industrial i arquitectònic i per això els oferim visites guiades dins d’aquest recinte emblemàtic que forma part de la nostra història més propera, i que és una mostra del més pur estil creatiu mediterrani.

 

Durada: 2 hores
Idioma: català, castellà, anglès
Les activitats es realitzen en grups de 25 persones

– Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)

Contacta'ns per organitzar la teva visita