jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER ESCOLES

 

Gincana Cultural en Sitges

La gimcana cultural està pensada per alumnes d’intercanvi de la ESO, és una manera diferent de conèixer el poble de Sitges, on es combina la història, jocs i fotografies. També és una manera de conèixer els companys, ja que els grups han de ser mixtes.
El grup es divideix en diferents equips, a cadascun d’ells se li reparteix un dossier on hi ha les instruccions que han de seguir i les activitats que han de realitzar per poder fer correctament la gincana.

Cada grup de proves engloba un tema sobre la història i la cultura del poble per tal de que els alumnes la coneguin “Una mica d’història”, “Coneguem els museus”, “Terra a la vista”, “Sitges, destí turístic”, “Anem de compres” i “Descobrim a la gent del poble”.
El recorregut de la gincana és des de l’estació de tren, centre del poble i nucli antic on passaran per davant dels Museus de Sitges i edificis més emblemàtics i acabarem sota l’església parroquial de Sitges.

Durant el recorregut trobaran els monitors a davant l’església per realitzar diferents jocs i per si tenen algun problema.
Al final de la gimcana es fa el repartiment de premis de l’equip guanyador.

  Duració: La duració de la visita és de 2h aprox.

– Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)

Contacta'ns per organitzar la teva visita