jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

Excursions i visites escolars

Excursions i visites escolars per completar els coneixements dels alumnes

Segueix-nos a instagram

Si vols pots compartir les teves fotos de Agisitges fent servir #agisitges

Escoles

 Proposem  a les Escoles visites guiades pel patrimoni arquitectònic, cultural i natural de Sitges per ampliar el coneixement dels alumnes i perquè experimentin en primera persona el que se’ls hi ensenya a classe.

Son visites culturals, algunes d’elles son d’observació com les del Parc Natural del Garraf  i altres necessiten la implicació directe dels propis alumnes i de les escoles com la ruta literèria on les escoles poden portar els seus textes per llegir-los i  que ens poden ajudar a millorar les visites.

Algunes de les visites es fan caminant per Sitges i d’altres surten del terme municipal, com les del port pesquer de Vilanova i la Geltrú on es veuen les arts de pesca artesanal i la llotja  o el conjunt monumental d’Olèrdola, es podem fer a mida segons les necessitats de les escoles  o instituts

Estan dirigides a tots els cicles escolars, des d’infantil, primària, ESO i Batxillerat. En cada cas adaptem el discurs al nivell escolar i per els més petits tenim fotografies i fitxes didàctiques.

Son visites que tenen una durada aproximada de 1,30 però ens adaptem a les necessitats de cada grup.

 

Rutes

     Contacta'ns per més informació:

+34 619 793 199

info@agisitges.com