jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER GRUPS Y GRUPS D'EMPRESES

 
 

Un passeig per la història de Sitges

Un recorregut per la història de Sitges, acompanyats d’un dels nostres guies. Un passeig des dels orígens de Sitges fins a l’actualitat. L’itinerari proposat recorre el centre de Sitges, l’eixample i el nucli antic
En la primera part de l’itinerari podrem descobrir l’origen del Sitges modern, amb el seu nou eixample, i les cases dels anomenats americanos que van embellir la vila a finals del segle XIX i principis del segle XX, gràcies als diners que havien fet a les Antilles. En la segona part de l’itinerari visitem el Sitges més antic, el c/ Major, la plaça de l’Ajuntament -on estava ubicat l’antic castell, l’església, les muralles, el carrer d’en Bosch, la platja de Sant Sebastià.
I en la tercera part de la ruta descobrirem els artistes i col·leccionistes que convertiren Sitges en punt de trobada d’intel·lectuals, i que transformaren el casc antic en el lloc més emblemàtic d’aquesta vila: els exteriors del Palau Maricel, del Museu Maricel, del Museu Cau Ferrat i els seus personatges, Santiago Rusiñol, Miquel Utrillo i Charles Deering, entre d’altres.

La visita té una durada aprox de 1,30h
Idioma: català, castellà, anglès

– Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)

Contacta'ns per organitzar la teva visita