jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });
 

Visites programades

Les visites programades que es realitzen a Sitges per a individuals, son visites més personalitzades i és per això que es pot gaudir amb més tranquil·litat del patrimoni cultural i arquitectònic de Sitges ja que els grups son més reduïtsLes visites tenen una durada aproximada de dues hores.

La visita dels americanos actualment no té un horari establert, s’ha de programar amb anterioritat amb l’empresa.

Les rutes que es realitzen son:  

La ruta de les cases dels Americanos,   Comença des de l’estació de tren i recórrer l’eixample de Sitges, on veurem les seves espectaculars cases eclèctiques, neoclàssiques o modernistes, aquest espai el van ocupar aquestes cases a finals de s XIX i principis del segle XX ja que el centre estava ja urbanitzat i no quedava espai, totes les sínies i camps de conreu que hi havia en aquesta zona, van desaparèixer per poder edificar aquestes magnífiques cases.

Però qui eren aquests Americanos? Què van fer per Sitges? Quan van tornar? Quins eren els seus negocis? Com van modernitzar Sitges?       Parlarem també dels arquitectes i de les anècdotes de l’època.

Preu de la visita 12 € per persona. Truca per programar la teva visita.

 

La ruta Olor de Most  el punt de trobada  serà a la Plaça de l’Ajuntament  a les 11 h cada primer dissabte (reserva prèvia al CIM).  Aquesta visita vol ser un recorregut pels carrers de Sitges en clau de Malvasia, endinsant-nos  en un recorregut pels punts indispensables de la Malvasia de Sitges, Fins no fa gaires dècades, l’olor de Most era el protagonista durant el mes de setembre , i és que la Malvasia de Sitges era la Joia de la Corona del sector vitivinícola Sitgetà, el qual estructurava tot un seguit d’oficis i realitats que han quedat amagats en diferents punts que resseguirem pels carrers i indrets de Sitges: cellers desapareguts, viatges d’ultramar i altres sorpreses. La visita s’acaba al CIM amb la degustació de Malvasia Dolça al patí del wine Bar CIM – Corral de la Vila.  El preu és de 18€ p/p

L’horari de la visita o punt de trobada es podrà modificar si tot el grup està d’acord

Sempre s’haurà de reservar amb antelació enviant el formulari o trucant per telèfon al 619 793 199.  

 

 

VISITES PROGRAMADES ACTUALS

Sempre s’ha d’esperar confirmació per realitzar la visita.

No es vàlid el mail directe de confirmació.

 

     Contacta'ns per més informació:

+34 619 793 199

info@agisitges.com