jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER GRUPS I GRUPS D'EMPRESES

Autòdrom de Terramar

L’Autòdrom de Terramar , l’Autòdrom més emocionant del món.  Així s’anunciava l’Autòdrom de Terramar que es va inaugurar el 28 de novembre de 1923. Formava part del projecte de Ciutat – Jardí que Francesc Armengol va dissenyar a Sitges entre 1920 i 1930.

Francesc Armengol gran afeccionat a les curses de cotxes va trobar a Sant Pere de Ribes el lloc idoni per a realitzar el seu somni.

El 28 de novembre de 1923 s’inaugurava l’Autòdrom Nacional de Terramar.

En aquell moment a Europa només hi havia dos autòdroms Monza, Brooklands  i l’Autòdrom de Terramar seria el tercer, on es van celebrar diferents curses com el Primer Gran Premio Internacional de España i van córrer personalitats del motor com Alberto Divo, Tazio Nuvolari, Dario Resta.

L’Autodrom de Terramar va tenir una vida curta i per aquesta mateixa raó avui en dia és l’únic Autòdrom que es conserva íntegra dels realitzats a principis del segle XX. Es pot veure tota la pista de 2 km d’allargada, graderies, paddock i les dues corbes que provoquen vertigen i que es conserven intactes.
Tenim l’oportunitat de gaudir d’aquest patrimoni automobilístic i arquitectònic i per això els oferim visites guiades dins d’aquest recinte emblemàtic que forma part de la nostra història més propera, i que és una mostra del més pur estil creatiu mediterrani.

 

Durada: 2 hores
Idioma: català, castellà, anglès
Les activitats es realitzen en grups de 5 persones,  màxim 25 per guia ( segons mesures Covid)

– Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)

Contacta'ns per organitzar la teva visita