jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER GRUPS Y GRUPS D'EMPRESES

 
 

Un passeig per la història de Sitges

Un Passeig per la història de Sitges, acompanyats d’un dels nostres guies.

Un passeig des dels orígens de Sitges fins a l’actualitat. L’itinerari proposat recorre el centre de Sitges, l’eixample i el nucli antic

En la primera part de l’itinerari podrem descobrir l’origen del Sitges modern, amb el seu nou eixample, i les cases dels americanos que van embellir la vil·la a finals del segle XIX i principis del segle XX, gràcies als diners que havien fet a les Colònies espanyoles.

En la segona part de l’itinerari visitem el Sitges més antic, el c/ Major, la plaça de l’Ajuntament -on estava ubicat l’antic castell, l’església Parroquial , les muralles, el carrer d’en Bosch, la platja de Sant Sebastià.

I en la tercera part del Passeig per la història de Sitges  descobrirem els artistes i col·leccionistes que convertiren Sitges en punt de trobada d’intel·lectuals, i que transformaren el casc antic en el lloc més emblemàtic d’aquesta vil·la.

Veurem els exteriors del Palau Maricel, del Museu Maricel, del Museu Cau Ferrat i els seus personatges, Santiago Rusiñol, Miquel Utrillo i Charles Deering, entre d’altres.

La visita té una durada aprox de 1,30h
Idioma: català, castellà, anglès

– Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)

Contacta'ns per organitzar la teva visita