jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER ESCOLES

Ruta modernista a Sitges

La ruta modernistas a  Sitges la centrem en la figura  de Santiago Rusiñol que va atraure artistes i intel·lectuals i els espais on es van celebrar aquetes festes culturals.

A Sitges es van celebrar cinc festes modernistes que Santiago Rusiñol organitzà junt amb els seus grans amics, Miquel Utrillo i Ramon Casas, entre d’altres. Va ser aquest esperit de l’Art Total que inspirà les cinc festes modernistes totes elles celebrades a Sitges i al Cau Ferrat.

La Ruta del Modernisme s’inicia a la plaça de l’estació de tren de Sitges, on podrem descobrir la nova eixample, i les cases d’estil modernista dels anomenats americanos que embelliren la vil·la a finals del segle XIX i principis del segle XX, gràcies a la fortuna que havien aconseguit a les Colònies espanyoles.
Veurem cases fetes per importants arquitectes com Gaietà Bohigas.

Anirem al nucli antic on veurem l’antic mercat modernista actual Casa Bacardi, l’antiga muralla del segle XIV i els exteriors dels museus de Sitges com el Museu Cau Ferrat casa estudi de Santiago Rusiñol, Museu Maricel i Palau Maricel, edificis amb molta història que anirem explicant al llarg de la nostra visita.
Per completar la visita es pot combinar amb l’ entrada al Museu Cau Ferrat.

Duració: La visita dura 1,30h aprox.

– Si es visita també el Museu ens adaptem a l’horari del grup per poder fer tota la visita.
– Totes les nostres rutes es poden personalitzar (contacta’ns per a més informació)

Contacta'ns per organitzar la teva visita