jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER GRUPS I GRUPS D'EMPRESES

Ruta Bacardi a Sitges

La Ruta de Facundo Bacardi a Sitges ens dona l’oportunitat d’ explicar la vida d’un dels personatges importants  nascuts a Sitges i que va marxar a les colònies españoles.

 Ens centrarem en la figura de Facundo Bacardi, que va ser un gran visionari, que gràcies a la seva força de voluntat i perseverança va crear el Rom més venut arreu del món.

El Rom en aquella època s XIX el bevien els pirates i la gent de mar, era una beguda molt forta, Facundo Bacardi ho va saber canviar, aconseguint que fos un rom  transparent, menys fort i que les classes benestants els comencessin a beure.

Al llarg del recorregut veurem el Monument a Facundo Bacardi que hi ha al Passeig de la Ribera inaugurat el 2009 i fet per Lorenzo Quinn.

Seguirem pel carrer Sant Pere on va viure de nen  Bacardi i arribarem  al Cap de la Vila, centre de Sitges, veurem l’ església Parroquial on va ser batejat i per acabar entrerem a la Casa Bacardi, museu dedicat al Rom i la la familia Bacardi.

Aprendrem a fer un mojito i un cuba libre tal i com els prenien a Cuba.

CASA BACARDI ofereix als seus visitants una experiència única sobre la història i evolució de la companyia BACARDI, fundada a Cuba al 1862.
CASA BACARDI Lounge Bar, on els visitants aprendran a fer Còctels Originals BACARDI de la mà de coctelers professionals.
CASA BACARDI compta també amb una terrassa exterior exclusiva per als visitants del centre.

Durada: 2 hores, Recorregut + Casa Bacardi
Idiomes ruta: català, castellà, anglès
Idioma Casa Bacardi: català, castellà y anglès
Les activitats es realitzen en grups de màxim 30 persones // Hores a convenir

– Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)

La marca Bacardi, el ratpenat corporatiu de Bacardi, la marca Martini ®, el seu logotip, i / o qualsevol altra marca o logotip del Grup Bacardi que apareix en aquest lloc web, són marques registrades propietat de Bacardi & Company Limited (BACO). L’explotació dels drets d’autor dels productes i de les fotografies que apareixen en aquest lloc web corresponen a BACO o Bacardi España, SA L’ús que es realitza en aquest lloc web d’aquestes marques i / o productes de la cartera de Bacardi España, SA és amb fins purament comercials o promocionals, sense que això signifiqui en cap cas l’adquisició de cap dret sobre aquestes marques i / o producte / s. El titular d’aquest lloc web no és representant ni agent legal BACO ni Bacardi España, SA pel que no té concedit cap dret ni autoritat per assumir o crear obligacions en nom de cap d’aquestes companyies.

Contacta'ns per organitzar la teva visita