jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER GRUPS I GRUPS D'EMPRESES

Ruta de les ànimes: Cementiri de Sitges

La Ruta de les ànimes és com hem volgut anomenar la visita al cementiri de Sitges

El cementiri antic de Sitges estava ubicat  davant de l’església Parroquial de Sitges el punt més elevat del poble.

El 1814, fou traslladat, a les afores de Sitges, més enllà de la platja de Sant sebastià, avui torna està dins el nucli urbà.
L’antic cementiri de Sant Sebastià  és de  planta claustral com mols dels cementiris Mediterranis  amb capella i murs perimetrals elevats.

Els jardins del cementiri estan pensats per despertar una sèrie de sentiments als visitants per això existeixen una sèrie de plantes, arbres i matolls  determinats  que té un  jardí funerari.

El cementiri de Sitges té una gran riquesa patrimonial de diverses èpoques així doncs la història del cementiri està relacionada amb la història dels “americanos“ van ser els primers en gaudir d’una sepultura monumental.

En el cementiri es pot observar, per tant, un bon exemple de l’escultura monumental funerària de finals del segle XIX i principis del segle XX, de gran rellevància.

Destaquen obres dels escultors Josep Llimona, Frederic Marés, Manuel Fuxà, Agapit Vallmitjana, Alejandro Mariotti, Josep Reynés, Joan Rebull o Pere Jou, també  arquitectes de gran renom formant aquest conjunt artístic, on foren enterrats tant els “americanos” com els artistes i els personatges il·lustres de la vil·la.

Durada: 1,30 hores
Idiomes: català, castellà, anglès
Les activitats es realitzen en grups de 25 persones // Conte d’intriga per finalitzar la visita. (Opcional)

-Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)

Contacta'ns per organitzar la teva visita