jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER ESCOLES

Parc Escultòric de Sitges. Un museu a l’aire lliure

 A Sitges hi ha escampades per diferents indrets escultures de personatges importants i d’altres que commemoren fets històrics.

Aquesta ruta és una manera de retre homenatge les descobrirem a tots els artístes vinculats mab Sitges

Hem volgut amb aquesta visita donar valor a totes aquestes ecultures i difondre aquest patrimoni artístic i cultural de Sitges

Hi ha escultures curioses com la d’’una sabata, o d’un ànec sobre  d’una farola, hi ha escultures abstractes i escultures figuratives, totes hi son per motius diferents

Sitges hi ha una escultura dedicada al Greco, qui la va fer possible?  quan s’inaugurà? descobreix-ho fent la visita guiada amb nosaltres.

Ès una visita interactiva ja que disposem d’un llibret on hi ha les diferents escultures i en cadascuna  hi ha un codi QR que et descobrirà més detalls de l’escultura.

El Parc Escultòric de Sitges consta de més d’una quarantena de peces ubicades en diferents espais públics, que s’han recollit i documentat com a conjunt monumental.

Ofereim la possibilitat de fer una ruta guiada enriquint-se d’art, d’història i de singularitat i de descobrir nous personatges vinculat a amb Sitges.

Us espera un Museu a l’aire lliure.

Durada de la visita: 1,30h hores
Idioma: català

– Hi ha disponible un llibret del Parc Escultòric de Sitges a l’oficina de turisme.
– Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)

Contacta'ns per organitzar la teva visita