jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER GRUPS I GRUPS D'EMPRESES

 

Enoturisme: Bodegues del Garraf

 Activitats d’Enoturisme:

Si vols conèixer el vi que s’elabora a just tres km de Sitges podem anar a les Bodegues del Garraf, que ens ofereix un paisatge totalment diferent, vinyes, boscos i el massís del Garraf.

Sant Pere de Ribes encara conserva varies masies en les que els propietaris per tradició familiar segueixen elaborant i comercialitzant el seu vi.

Us proposem la visita a dues d’aquestes Bodegues al Garraf, una té una casa i un entorn espectacular, on ens explicaran part de la història familiar i on veurem una sala dedicada a Dalí, podrem provar dos dels seus magnífics vins o bé fent una cata o un maridatge,

Sortint d’aquesta celler i just a 20 minuts caminant entre vinyes i boscos arribem a l’altre celler de tradició familiar, situada just a la falda del Montgrós, elaboren els seus vins de forma ecològica, sempre respectant la natura. Aquí podrem provar tres dels seus vins i algun escumós amb una selecció de formatges ecològics de la zona.

També es pot fer una barbacoa si el temps acompanya.

Durada: Temps de la visita 4 hores: sortim de Sitges sobre les 9,30 del matí o bé en taxi o en mini bus i tornarem sobre les 13,30/14h.

-Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)

Contacta'ns per organitzar la teva visita