jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

Organitzador

Rosa Julià
Phone
+34 619 793 199
Email
info@agisitges.com

Localització

Davant de l'Oficina de Turisme - Estació de tren Sitges
Plaça Eduard Maristany, 08870 Sitges, Barcelona
Categories
QR Code

Date

24 març 2019

Time

11:30 - 13:00

Preu. Precio, Price

10€ x persona Per confirmar truqueu 619 79 31 99

Un passeig per la història de Sitges

Història de Sitges americanos i modernisme.
Un recorregut per la història de Sitges, acompanyats d’un dels nostres guies. Un passeig des dels orígens de Sitges fins a l’actualitat. L’itinerari proposat recorre el centre de Sitges, l’eixample i el nucli antic
En la primera part de l’itinerari podrem descobrir l’origen del Sitges modern, amb el seu nou eixample, i les cases dels anomenats americanos que van embellir la vila a finals del segle XIX i principis del segle XX, gràcies als diners que havien fet a les Antilles. En la segona part de l’itinerari visitem el Sitges més antic, el c/ Major, la plaça de l’Ajuntament -on estava ubicat l’antic castell-, l’església, les muralles, el carrer d’en Bosch, la platja de Sant Sebastià.
I en la tercera part de la ruta descobrirem els artistes i col·leccionistes que convertiren Sitges en punt de trobada d’intel·lectuals, i que transformaren el casc antic en el lloc més emblemàtic d’aquesta vila: els exteriors del Palau Maricel, del Museu Maricel, del Museu Cau Ferrat i els seus personatges, Santiago Rusiñol, Miquel Utrillo i Charles Deering, entre d’altres.

Duració: 1,30h
Idioma: català, castellà, anglés

– Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)