jQuery(document).ready(function(){ jQuery(\".et-social-icon a\").attr(\'target\', \'_blank\'); });

RUTES PER GRUPS I GRUPS D'EMPRESES

Ruta de Facundo Bacardi a Sitges

Us oferim una ruta per descobrir la vida i anècdotes dels sitgetans que van marxar a Cuba a fer fortuna i en tornar van construir grans mansions d’estil Neoclàssic, Eclèctic o Modernista. Ens centrarem en la figura de Facundo Bacardi, gran visionari, que gràcies a la seva força de voluntat i perseverança va crear el Rom més venut arreu del món. Acabarem la ruta entrant a la Casa Bacardi on coneixerem l’elaboració d’aquest producte.

CASA BACARDI ofereix als seus visitants una experiència única sobre la història i evolució de la companyia BACARDI, fundada a Cuba al 1862.
CASA BACARDI Lounge Bar, on els visitants aprendran a fer Còctels Originals BACARDI de la mà de coctelers professionals.
CASA BACARDI compta també amb una terrassa exterior exclusiva per als visitants del centre.

Durada: 2 hores, Recorregut + Casa Bacardi
Idiomes ruta: català, castellà, anglès
Idioma Casa Bacardi: català, castellà y anglès
Les activitats es realitzen en grups de màxim 30 persones // Hores a convenir

– Totes les nostres rutes es poden fer personalitzades (contacta’ns per a més informació)

La marca Bacardi, el ratpenat corporatiu de Bacardi, la marca Martini ®, el seu logotip, i / o qualsevol altra marca o logotip del Grup Bacardi que apareix en aquest lloc web, són marques registrades propietat de Bacardi & Company Limited (BACO). L’explotació dels drets d’autor dels productes i de les fotografies que apareixen en aquest lloc web corresponen a BACO o Bacardi España, SA L’ús que es realitza en aquest lloc web d’aquestes marques i / o productes de la cartera de Bacardi España, SA és amb fins purament comercials o promocionals, sense que això signifiqui en cap cas l’adquisició de cap dret sobre aquestes marques i / o producte / s. El titular d’aquest lloc web no és representant ni agent legal BACO ni Bacardi España, SA pel que no té concedit cap dret ni autoritat per assumir o crear obligacions en nom de cap d’aquestes companyies.

Contacta'ns per organitzar la teva visita