|  QUI SOM   |   ALTRES SERVEIS   |   CLIENTS   |   CONTACTE

 

Agisitges.cat © 2013 |  Lope de Vega, 9 2n-2a 08870 Sitges · Barcelona  |  t: 619 793 199 | info@agisitges.com | Avís legal

QUI SOM

Agisitges, s.l. és una empresa privada dedicada al Serveis Culturals fundada l'any 1995 a Sitges. El seu objectiu ha estat sempre difondre el patrimoni cultural i natural de la vila de Sitges i del seu entorn.

Des de l'any 2004 forma part del Sitges Convention Bureau (Programa de Turisme de Sitges - Agència Promoció en col·laboració amb tots els agents públics i privats interessats en el desenvolupament de la vila de Sitges com a destinació de congressos, convencions, incentius i reunions, per impulsar, millorar i gestionar coordinament les ofertes i la presència en els mercats específics).

Des de l’any 2008 participa en el programa SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions. El SICTED és un sistema promogut per la Secretaría General de Turismo del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio i la Federación Española de Municipios y Provincias, i té com a objectiu impulsar la qualitat en les destinacions turístiques. El sistema aborda en el mateix procés i en la seva totalitat tots els subsectors que formen part de l'activitat turística d'una determinada destinació (allotjament turístic, restauració, empreses d'activitats turístiques, oficines de turisme, comerç, artesania, transports, guàrdia urbana, centres culturals, museus, palaus de congressos, servei de guies...)

ACTIVITATS


Escoles, Associacions i grups d'amics: Visites guiades pel patrimoni sitgetà, rutes en bicicleta, gimcanes culturals...


Empreses: Visites guiades pel patrimoni sitgetà i rodalies (inclou Barcelona), gimcanes culturals, gimcanes gastronòmiques, visites amb concert.


Visites en col·laboració amb diferents institucions de la comarca:


Actualment estem col·laborant amb el Consorci de Turisme de Garraf en la creació d’un paquet turístic.


Des de l’any 2007 col·laborem amb l’Agència de Turisme de Sitges en la realització de visites guiades pel municipi de Sitges i també en la realització de les visites guiades del BUS TURíSTIC DE BARCELONA.


Des de l'any 1998 col·laborem amb el Departament Pedagògic del Consorci del Patrimoni de Sitges en l'elaboració de rutes escolars i també en la creació de productes per al programa d'estiu: "Visita al Palau Maricel amb concert de castanyoles", Ruta "Sitges Medieval"... També col·laborem en la vigilància dels diferents museus que gestiona aquesta entitat: Museu Cau Ferrat, Museu Maricel i Museu Romàntic.


Des de l'any 1995 col·laborem amb el Centre d'Estudis del Mar de Sitges (CEM) de la Diputació de Barcelona, en el monitoratge de visites mediambientals: "El riu Foix", "Recursos pesquers", "Viles costaneres", "La Franja litoral", “Paisatge a l’entorn de Garraf”, ...


Des de l'any 1998 col·laborem amb l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona en la ruta "Sitges en el temps del Modernisme".


Treballem conjuntament amb el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Sitges fent serveis de vigilància d'exposicions al Mercat Vell, Escorxador i Estudi Vidal.


També hem col·laborat en diferents edicions del Sitges Teatre Internacional i del Festival de Cinema de Catalunya, fent tasques d'informadors, recepció de convidats, premsa...Participació a cursos


Programa de Gestió Cultural. Universitat de Barcelona. Febrer 2009


Mòdul de Turisme Cultural del Màster en Institucions i Empreses Culturals. Universitat de Barcelona. Març 2009


Taller de Descoberta de Sitges. Curs per a persones nouvingudes a Sitges. Regidoria d’Igualtat de Gènere. Novembre 2008


Campus Universitari de la Mediterrània. Seminari-Taller sobre Models de Gestió i Finançament de Projectes de Turisme Cultural. Xarxes, rutes i itineraris culturals. Juliol 2008


Assignatura Sitges. Curs per a  professors nouvinguts. Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sitges. Març 2007


Sitges. Un món per conèixer. Participació anual en el curs sobre Sitges organitzat per l’Escola d’Adults de Sitges.Publicacions


Col·laboració periòdica en la publicació Quaderns del Patrimoni de Garraf.

Els donem la benvinguda al nostre web, on poden trobar diferents  activitats i recorreguts  pel nostre patrimoni cultural i natural, que poden completar i enriquir la seva estada a la nostra  vila. Poden fer les combinacions que més els interessi i així fer la seva visita a mida. Els convidem  a passejar pels carrers de Sitges i deixar-se portar per la seva història.

AGISitges_-_Grups.html
AGISitges_-_Empreses.html
AGISitges_-_Escoles.html
AGISitges_-_Gent_Gran.html

AGIS és membre de:

AGIS té el distintiu: