|  QUI SOM   |   ALTRES SERVEIS   |   CLIENTS   |   CONTACTE

 

Agisitges.cat © 2013 |  Lope de Vega, 9 2n-2a 08870 Sitges · Barcelona  |  t: 619 793 199 | info@agisitges.com | Avís legal

Sitges en bicicleta elèctrica


Per fi podràs gaudir en un sol dia de la vila més carismàtica del Garraf, gràcies a les rutes amb bicicleta elèctrica que et proposem.

Recórrer els indrets més amagats i sorprenents de Sitges, amb companyia de guies experimentades que et faran descobrir la màgia d’un entorn privilegiat. No deixis perdre l’oportunitat de viure aquesta nova experiència, només perquè creus que no estàs en forma per anar amb bicicleta!!!! Amb la bicicleta elèctrica podràs reduir notablement l’esforç gràcies a l’ajut que et proporciona en el pedaleig. Simplement gaudeix-ne!!!!!!


ITINERARIS:

La ciutat Jardí de Terramar:

La ruta comença al centre de Sitges, per anar al Passeig de la Ribera i  Passeig Marítim on veurem les magnífiques cases noucentistes que es varen construir entre 1920 i 1930. Tot seguit arribarem als Jardins de Terramar, on passejava la burgesia catalana de principis de s. XX, i arribarem a l ‘Autòdrom de Terramar, on podrem donar unes voltes per l’antic circuit automobilístic inaugurat el 1923.

Sitges antic:

La ruta comença al centre de Sitges per anar al Passeig de la Ribera i arribar-nos a  La Fragata, antic port natural de la vila. Pujarem fins el nucli antic on veurem l’església barroca, el racó de la Calma antic barri de pescadors, les muralles de Sitges, el Carrer d’en Bosc i l’antic mercat Municipal, actualment Casa Bacardi. Seguidament baixarem pel carrer de la Davallada fins la Platja Sant Sebastià en direcció el Port d’Aiguadolç  tot vorejant la costa.

(Opcionalment es pot fer un aperitiu a prop de la platja)


CARACTERÍSTIQUES 


    Durada de la visita: 2 horesIdioma ruta: català, castellà, anglès i francèsLes activitats es realitzen en grups d’entre 10 i 20 persones
Descarrega’t el PDF d’aquesta

activitat, AQUÍ

 
AGISitges_-_Grups.html
AGISitges_-_Empreses.html
AGISitges_-_Escoles.html
AGISitges_-_Gent_Gran.html
Possibilitat de llogar les bicicletes sense guies
Tel.: 619 793 199